Головний момент – це те, що таке печиво готується на основі гарбуза, тому якщо ви любите гарбуз, то печиво буде справжньою знахідкою.
Раніше ми розповідали, як спекти печиво на кефірі.
Інгредієнти:
- 1 склянка натертого гарбуза;
- 1 склянка борошна;
- 2 ст. ложки кукурудзяного крохмалю;
- 1 ч. ложка розпушувача;
- 0,5 ч. ложки соди;
- 125 г вершкового масла;
- 200 г цукру;
- 1 куряче яйце.
Приготування:
- Візьміть розм’якшене масло і розітріть його з цукром, вбийте яйце і додайте натертий гарбуз, перемішайте.
- Всипте соду, крохмаль, розпушувач та борошно, замісіть тісто. Воно має вийти м’яким, тому на лист його потрібно викладати ложкою, надаючи форму печива.
- Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.
Важливо! Гарбуз потрібно натирати на дрібній тертці.
Читайте також: