No menu items!
П’ятниця, 25 Жовтня, 2024
ГоловнаКомуналкаСтосується споживачів, які мають газові котли - термінове попередження від Нафтогазу

Стосується споживачів, які мають газові котли – термінове попередження від Нафтогазу

Щоб зустріти зиму у всеозброєнні та забезпечити тепло та затишок у вашому будинку, компанія "Нафтогаз" рекомендує громадянам завчасно підготувати опалювальне обладнання до холодного сезону.

Раніше ми писали, що на споживачів газу чекають великі штрафи.

Газопостачальна компанія НАК “Нафтогаз України” закликала всіх власників газових котлів  терміново провести перевірку своїх приладів. Про це повідомила пресслужба компанії.

“Регулярні перевірки можуть попередити серйозні несправності дорогого устаткування й допоможуть уникнути багатьох побутових неприємностей. Щорічний технічний огляд котла продовжує його термін експлуатації вдвічі. Належним чином очищений котел працює з більшою ефективністю та на 15-17% зменшує використання палива. Прилади термоконтролю допомагають знизити витрати газу приблизно на 15-35%. Тому варто завчасно готуватися до опалювального сезону й довіряти перевірку й профілактику газового котла тільки кваліфікованим фахівцям”, – говориться в повідомленні.
У Нафтогазі попереджають, що тільки фахівець допоможе запобігти швидкому зносу й пошкодженню основних вузлів і деталей котла.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні