П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
ГоловнаГрошіЖителі 6 областей можуть отримати грошову допомогу: як зареєструватися

Жителі 6 областей можуть отримати грошову допомогу: як зареєструватися

Этот материал также доступен на русском языке
Благодійний фонд Acted продовжує підтримувати українців, котрі опинилися у складних життєвих обставинах. Наразі допомога надається громадянам із шести областей.

Раніше ми писали, що відкрито реєстрацію на отримання 10 800 гривень.

Наразі Acted дистанційно реєструє на отримання багатоцільової грошової допомоги лише мешканців з наступних громад. Ми щотижня оновлюємо наші локації для реєстрації.

Запорізька область:

Критерії за програмою гроші на опалення. Степненська громада, Запорізька область;
Долинська громада (Нижня Хортиця) (Програма «Готівка за опалення»). Реєстрація за списками місцевих органів влади.

Миколаївська область:

Критерії за програмою гроші на опалення. Очаківська громада (Очаків). Реєстрація за списками місцевих органів влади.

Сумська область:

Критерії за програмою гроші на опалення. Пологівського (Пологи, Бакирівка) старостинського округу Черничанської громади. Особистий облік за списками місцевих органів влади.

Критерії за програмою гроші на опалення. Зноб-Новгородська громада Кренидівський старостат: Очкине, Журавка. Кривоносівського старостату: Кривоносівка, Хильчичі, Боровичі, Таборище. Реєстрація за списками місцевих органів влади.

Харківська область:

Критерії за програмою гроші на опалення. Донецька громада, Ізюмський район (програма «Готівка за опалення»); Ізюмська громада, Левківський старостат (програма «Готівка за опалення»). Реєстрація за списками місцевих органів влади.

MPCA: Для незахищених категорій населення. За списками місцевих органів влади. Куп’янський район Шевченківська громада, в Чугуївський район, Чкаловська Т. Х. Чкалове.

Херсонська область:

Критерії за програмою гроші на опалення. Нововоронцовська громада (Нововоронцовка, Шевченківка, Нововоскресенське, Осокорівка); Білозерська громада (Таврійське). Реєстрація за списками місцевих органів влади.

Чернігівська область:

Критерії за програмою гроші на опалення. Новгород-Сіверська громада (Аршуки, Полюшкине, Ясне, Смяч, Будище, Пушкарі, Ковпинка, Кремський Бугор). Для незахищених категорій населення. За списками місцевих органів влади.

Треба заповнити форму за цим посиланням: https://ee.humanitarianresponse.info/x/PVdb62zU

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні