На пенсії - Живемо!

Надзвичайно смачний апельсиновий кекс з маком і згущеним молоком — за хвилину зметуть все до крихти

Этот материал также доступен на русском языке

апельсиновий кекс з маком і згущеним моолоком
Такої ніжної та повітряної випічки ви ще не куштували! Це просто ідеальний рецепт.

Додайте більше ароматних ноток свіжої випічки у тихі осінні вечори. Апельсиновий кекс з маком і молоком, що згущує, ідеально для цього підійде. Це надзвичайно смачно!

Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніший торт “Ледарка”.

Інгредієнти:

  • борошно – 130 г;
  • цукор – 115 г;
  • кефір – 80 г;
  • масло – 50 г;
  • мак – 35 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • апельсиновий сік – 2-3 ст. л.;
  • апельсинова цедра.

Приготування:

  1. Яйця за допомогою міксера збийте із цукром на високій швидкості протягом 10 хвилин.
  2. Додайте просіяне борошно, вимішане з розпушувачем.
  3. Додайте кефір та масло, апельсиновий сік, мак та цедру. Тісто має вийти рідким.
  4. Влийте тісто у форму для випічки і відправте в розігріту до 170 градусів духовку приблизно на 50 хвилин (до утворення золотистої скоринки).
  5. Охолоджений кекс полийте згущеним молоком.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?