П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяУ сто разів смачніше "Наполеона", а готується набагато швидше: печемо найніжніший торт...

У сто разів смачніше “Наполеона”, а готується набагато швидше: печемо найніжніший торт “Ледарка”

Этот материал также доступен на русском языке
Ви закохаєтеся в цей смачний торт зі листкового тіста.

Найніжніший смак і просте приготування – це торт “Лістяйка”. На смак він нагадує легендарний “Наполеон”, але готується набагато швидше. Чи зможете балувати своїх домочадців хоч щодня!

Раніше ми розповідали, як приготувати торт “Виручайка” за 20 хвилин.

Інгредієнти:

  • Листкове бездрожжеве тісто — 750 г
  • Вершкове масло — 330 г
  • Згущене молоко — 270 г
  • Темний шоколад — 70г
  • Коньяк — 30 мл
  • Ванілін — на смак

Приготування:

  1. Наперед розморожуємо листкове тісто і викладаємо з холодильника вершкове масло, щоб воно стало м’яким. Розрізаємо розморожене листкове тісто на квадрати. Кожен квадрат трохи розкочуємо та вирівнюємо краї за допомогою ножа.
  2. Викладаємо тісто на лист на пергаментний папір відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин.
  3. Коржі охолоджуємо та розрізаємо на дві частини.
  4. Готуємо крем. Для цього збиваємо м’яке вершкове масло приблизно 3-4 хвилини, поступово вводячи в нього згущене молоко. У крем додаємо ванілін та коньяк. Збиваємо все разом ще протягом хвилини. Готовий крем відправляємо у холодильник на 30 хвилин.
  5. Коржі підрівнюємо ножем. Обрізки відкладаємо вбік і подрібнюємо в крихту. Шоколад трем на великій тертці в крихту.
  6. Збираємо торт. Поміщаємо корж на тацю, промазуємо його масляним кремом і посипаємо шоколадною крихтою. Робимо це з кожним коржем.
  7. Готовий торт обсипаємо по краях крихтою від коржів, а зверху посипаємо тертим шоколадом.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні