П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНадзвичайно смачні гарбузові оладки з хрусткою скоринкою: драники і підметки не годяться

Надзвичайно смачні гарбузові оладки з хрусткою скоринкою: драники і підметки не годяться

Этот материал также доступен на русском языке
Що якщо замість картоплі використовувати для драників гарбуз? Вийдуть шалено смачні оладки!

Що приготувати у жовтні? Звичайно ж – страва з гарбуза! Пропонуємо чудовий варіант “сонячних” оладок. Це дуже смачна страва, яка готується просто і швидко, а також виглядає приголомшливо.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачний французький осінній суп.

Інгредієнти (на 4 порції):

  • м’якоть гарбуза – 400 г
  • яйця – 2 шт.
  • борошно – 5 ст. л.
  • сіль – на кінчику ножа
  • ванільний цукор – 1 ч. л.
  • мелений мускатний горіх – 1/3 ч. л.
  • рослинна олія для смаження – за смаком

Приготування:

  1. М’якоть гарбуза моєму і трьом на великій або середній тертці. Залишаємо на 10 хвилин, після чого обережно відтискаємо, позбавляючись зайвої рідини. Перекладаємо у велику миску.
  2. Яйця трохи збиваємо віночком і відправляємо до гарбуза.
  3. Всипаємо борошно, сіль, ванільний цукор і дрібку мускатного горіха. Ретельно все перемішуємо.
  4. У великій сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії та за допомогою ложки викладаємо гарбуз порціями. Смажимо на середньому вогні до підрум’янювання з обох боків.
  5. Готові оладки викладаємо на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні