Що приготувати у жовтні? Звичайно ж – страва з гарбуза! Пропонуємо чудовий варіант “сонячних” оладок. Це дуже смачна страва, яка готується просто і швидко, а також виглядає приголомшливо.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачний французький осінній суп.
Інгредієнти (на 4 порції):
- м’якоть гарбуза – 400 г
- яйця – 2 шт.
- борошно – 5 ст. л.
- сіль – на кінчику ножа
- ванільний цукор – 1 ч. л.
- мелений мускатний горіх – 1/3 ч. л.
- рослинна олія для смаження – за смаком
Приготування:
- М’якоть гарбуза моєму і трьом на великій або середній тертці. Залишаємо на 10 хвилин, після чого обережно відтискаємо, позбавляючись зайвої рідини. Перекладаємо у велику миску.
- Яйця трохи збиваємо віночком і відправляємо до гарбуза.
- Всипаємо борошно, сіль, ванільний цукор і дрібку мускатного горіха. Ретельно все перемішуємо.
- У великій сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії та за допомогою ложки викладаємо гарбуз порціями. Смажимо на середньому вогні до підрум’янювання з обох боків.
- Готові оладки викладаємо на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.
Вас також можуть зацікавити новини: