Раніше ми давали рецепт японського крабового салату.
Осінь — це час соковитих груш і насичених сирів. У цьому салаті ідеально поєднуються солодкість груші та насичений смак блакитного сиру. Легкий хрускіт горіхів додає текстури, а свіжі листя салату роблять страву легкою та поживною — ідеальний варіант для осінньої вечері.
Інгредієнти:
- 1 стигла груша (нарізана тонкими скибочками)
- 100 г блакитного сиру (крихтами),
- 50 г волоських горіхів (підсмажених),
- 100 г листя салату (суміш руколи та шпинату),
- 1 столова ложка меду,
- 2 столові ложки оливкової олії,
- 1 столова ложка лимонного соку,
- Осінній салат із грушею та блакитним сиром.
Приготування:
- У мисці змішайте листя салату, нарізану грушу та підсмажені волоські горіхи.
- Посипте салат крихтами блакитного сиру.
- В окремій ємності приготуйте заправку: змішайте оливкову олію, лимонний сік і мед.
- Полийте салат заправкою, акуратно перемішайте і подавайте відразу.
Вас також можуть зацікавити новини: