Субота, 5 Жовтня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: японський крабовий салат – коли хочеться чогось оригінального із звичайних...

Готуємо смачно: японський крабовий салат – коли хочеться чогось оригінального із звичайних продуктів

Этот материал также доступен на русском языке
Японський крабовий салат, який у себе на батьківщині називається Кані Сарада, дуже легко приготувати в наших умовах: усі необхідні продукти є в магазинах.

Японський крабовий салат

Любителям крабових паличок, яким набридли стандартні страви з ними, цей салат дуже сподобається. Скуштувавши найпростіший рецепт японського салату з крабових паличок, ви не зможете від нього відірватися, такий він смачний.

Інгредієнти

Крабові палички – 500 грамів, свіжий огірок – 200 грамів, морква – 150 грамів, майонез – 7 столових ложок, соєвий соус – 1,5 чайної ложки, мед – 2 чайні ложки, білий кунжут – за смаком.

Приготування

  • Кунжут підсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.
  • Крабові палички розгорнути і скласти одна на одну. Нарізати дуже тонкою соломкою.
  • Огірок і моркву так само нарізати спочатку смужками, а потім дрібною соломкою. Або скористайтеся терткою для моркви по-корейськи.
  • Для заправки змішати майонез, соєвий соус і рідкий мед. Якщо хочете зробити салат гострішим, додайте в заправку гострий соус чилі.
  • Змішати крабові палички з огірком і морквою.
  • Посипати кунжутом і полити соусом.

Готовий крабовий салат за бажанням можна прикрасити зеленню.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні