Субота, 12 Жовтня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяУ магазині більше купувати не будете – найсмачніший паштет із печінки –...

У магазині більше купувати не будете – найсмачніший паштет із печінки – простий рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
У магазинах та на ринках представлено безліч найрізноманітніших паштетів, але домашній паштет – завжди смачніший. Пропонуємо рецепт, з яким впорається навіть новачок.

Паштет готуватимемо з курячої печінки, цибулі, моркви та вершкового масла.

Раніше ми розповідали, як приготувати рецепти печінку в клярі.

Інгредієнти:

  • Куряча печінка – 500 г;
  • Вершкове масло – ​​100-200 г;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Морква – 1 шт.;
  • Чорний перець, запашний перець, лавровий лист та сіль – за смаком.

Приготування:

  1. Цибулю наріжте півкільцями. Моркву натріть на тертці.
  2. Обсмажте цибулю, додайте моркву і також обсмажте до м’якості.
  3. Печінку промийте, просушіть паперовими серветками, можна нарізати печінку на шматочки, щоб вона швидше приготувалася.
  4. Зніміть зі сковороди цибулю та моркву та відправте туди печінку, обсмажте з двох сторін, а потім додайте спеції, цибулю та моркву, 1 ст. ложку вершкового масла і тушкуйте під закритою кришкою хвилин 20.
  5. Виберіть лавровий лист, щоб він не потрапляв у паштет і пропустіть печінку з овочами через м’ясорубку або подрібніть блендером.
  6. Додайте вершкове масло і добре перемішайте.

Читайте також: Такої смачної печінки ви ще не їли: вона буде ніжною, м’якою та соковитою – секрет у воді

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні