Сьогодні пропонуємо вам приготувати смачний, легкий, м’який та повітряний пиріг яблучний на кефірі.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг із сухого тіста.
Інгредієнти:
- 3 курячі яйця;
- дрібка солі;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- 1 склянка цукру;
- 250 мл кефіру;
- 100 мл олії;
- 300 г борошна;
- 10 г розпушувача;
- 5-6 яблук.
Приготування:
- Візьміть глибоку миску і за допомогою міксера або віночка збийте яйця з сіллю, цукром та ванільним цукром до піни.
- Влийте олію і продовжуйте збивати.
- Додайте кефір і розмішайте, борошно просійте разом з розпушувачем і частинами введіть у яєчну суміш, розмішайте, щоб не було грудочок.
- Яблука очистіть від шкірки, видаліть серцевину і наріжте часточками. Додайте у тісто і перемішайте.
- Форму для випікання змастіть олією і вилийте тісто.
- Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-45 хвилин.
Читайте також:
Пікантний пиріг з грибами: рецепт смачної домашньої випічки
Найніжніший, смачний та соковитий пиріг з яблуками на невидимому тісті: готувати одне задоволення