П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЗ'їдять ще теплим: найбюджетніший торт із звичайних інгредієнтів: можна готувати хоч щодня

З’їдять ще теплим: найбюджетніший торт із звичайних інгредієнтів: можна готувати хоч щодня

Этот материал также доступен на русском языке
Цей пиріг готується за лічені хвилини без зайвої метушні. Він – справжня паличка-виручалочка, коли на порозі гості чи просто хочеться порадувати сім'ю чимось смачненьким.

Для цього пирога не потрібно вигадувати крем, все виходить дуже швидко та смачно. Такий пиріг ви готуватимете кожні вихідні до чаю, а може й частіше.

Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачнішу шарлотку.

Інгредієнти:

  • 110 г борошна;
  • 2 яйця;
  • 50 мл молока;
  • 3 ст. ложки олії;
  • 4 ст. ложки цукру;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • 0,5 ч. ложки розпушувача;
  • варення – до смаку.

Приготування:

  1. У глибокій мисці збийте міксером яйця із цукром до пишної піни.
  2. Додайте молоко та олію, розмішайте, висипте ванільний цукор.
  3. Просійте борошно разом з розпушувачем та частинами введіть у яєчну суміш, розмішайте, щоб не було грудочок.
  4. Розігрійте духовку на 180 градусів, змастіть форму для випікання маслом та вилийте у форму половину тіста.
  5. Відправте в духовку, як тільки пиріг підніметься і злегка зарум’яниться, дістаньте його, зверху нанесіть шар будь-якого варення і залийте бісквітом, що залишився. Випікайте в духовці до готовності. Загальний час для випікання 30-45 хвилин все залежить від вашої духовки.
  6. До речі, якщо ви хочете, щоб пиріг з варенням вийшов високим, то для цієї кількості інгредієнтів потрібно взяти форму не більше 18 см у діаметрі.
  7. Зверху готовий пиріг з варенням можна прикрасити цукровою пудрою.

Зараз читають: Шоколадний пиріг на кефірі: соковитий і пористий – зметуть зі столу до останньої крихти

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні