Для цього пирога не потрібно вигадувати крем, все виходить дуже швидко та смачно. Такий пиріг ви готуватимете кожні вихідні до чаю, а може й частіше.
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачнішу шарлотку.
Інгредієнти:
- 110 г борошна;
- 2 яйця;
- 50 мл молока;
- 3 ст. ложки олії;
- 4 ст. ложки цукру;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- 0,5 ч. ложки розпушувача;
- варення – до смаку.
Приготування:
- У глибокій мисці збийте міксером яйця із цукром до пишної піни.
- Додайте молоко та олію, розмішайте, висипте ванільний цукор.
- Просійте борошно разом з розпушувачем та частинами введіть у яєчну суміш, розмішайте, щоб не було грудочок.
- Розігрійте духовку на 180 градусів, змастіть форму для випікання маслом та вилийте у форму половину тіста.
- Відправте в духовку, як тільки пиріг підніметься і злегка зарум’яниться, дістаньте його, зверху нанесіть шар будь-якого варення і залийте бісквітом, що залишився. Випікайте в духовці до готовності. Загальний час для випікання 30-45 хвилин все залежить від вашої духовки.
- До речі, якщо ви хочете, щоб пиріг з варенням вийшов високим, то для цієї кількості інгредієнтів потрібно взяти форму не більше 18 см у діаметрі.
- Зверху готовий пиріг з варенням можна прикрасити цукровою пудрою.
Зараз читають: Шоколадний пиріг на кефірі: соковитий і пористий – зметуть зі столу до останньої крихти