Ця запіканка готується із секретним компонентом, який допомагає зробити її ще повітрянішою та ароматнішою. Секретний компонент – йогурт. До речі, можна брати йогурт на власний смак.
Раніше ми розповідали, як приготувати сирники як у ресторані.
Інгредієнти:
- 500 г сиру, бажано взяти пожирніше;
- 4 яйця;
- 200 мл малинового йогурту;
- 2 ст. ложки цукру;
- Щіпка солі;
- 1 ч. ложка розпушувача;
- 150 г манки;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- Мак – за бажанням.
Приготування:
- В окремій мисці збийте яйця, цукор та сіль.
- Сир з’єднайте з йогуртом і перебийте блендером в однорідну масу, з’єднайте з яєчною рідиною, додайте манку, мак, ванільний цукор і розпушувач. Ретельно розмішайте. Дайте масі постояти 15 хвилин.
- Перелийте у форму для випікання, її краще змастити маслом і відправляйте у розігріту на 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Читайте також: Класична сирна запіканка: найніжніша і найсмачніша – без зайвих інгредієнтів та проблем