П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяФаршируємо перці по-турецьки: мало рису, але багато соковитого м'яса

Фаршируємо перці по-турецьки: мало рису, але багато соковитого м’яса

Этот материал также доступен на русском языке
Додаємо в звичайне меню трохи різноманіття. Додаємо більше м'яса та спецій.

Сезон свіжих овочів ще не закінчився, тому не втрачайте моменту і готуйте улюблені страви. Сьогодні пропонуємо трохи змінити всім відомий та улюблений багатьма рецепт фаршированих перців. Додаємо менше рису, але більше м’яса.

Раніше ми розповідали, як приготувати солоні кекси з ковбасою та сиром.

Інгредієнти:

  • перці — 5 шт.;
  • томати — 5 шт.;
  • цибуля — 2 шт.;
  • часник — 2 зубчики;
  • фарш з яловичини — 500 г;
  • рис — 70 г; кмин — 1/2 ч. л.;
  • коріандр мелений — 1/2 ч. л.;
  • зелень (кінза, петрушка) — на свій смак.

Приготування:

  1. З кожного перцю зрізаємо шматок (цей шматок відкладаємо) і вирізаємо зайве з серединки.
  2. Дрібно нарізаємо цибулю та часник.
  3. Дрібно рубаємо зелень.
  4. У фарш додаємо спеції, частину цибулі, часнику та зелені, а також рис. Усе добре перемішуємо.
  5. Начиняємо фаршем половинки перців і закриваємо шматочками, що зрізали.
  6. На сковороді розігріваємо олію, додаємо нарізану цибулю з часником і пропущені через м’ясорубку томати, солимо.
  7. Кладемо в “підливку” перці й тушкуємо до готовності. Наприкінці посипаємо зеленню.

Вас також можуть зацікавити новини:

Уряд скасує прожитковий мінімум: що буде з пенсіями та соцдопомогою (відео)

Українцям хочуть знизити тариф на електроенергію – чи буде світло та тепло взимку (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні