Четвер, 19 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниЦі стрижки для короткого волосся набирають шалену популярність у світі - будьте...

Ці стрижки для короткого волосся набирають шалену популярність у світі – будьте у тренді

Этот материал также доступен на русском языке
З віком густота волосся і структура побудови волосини можуть змінюватися. Від так зачіска втрачає свій привабливий вигляд. Іноді цілою проблемою є домогтися потрібної густоти у стрижці жінок після 50 років. Але вдало підібрана зачіска допоможе не тільки візуально зробити волосся більш об’ємним, а й матиме омолоджувальний ефект.

Піксі

Для власниць овального та круглого обличчя підходить стрижка піксі. Ця коротка форма з подовженими верхніми пасмами та укороченими в районі скронь робить образ більш енергійним. Різна довжина дає ефект хорошого об’єму.

Раніше ми розповідали про стрижку, яка не потребує частої корекції.

Короткий каскад

Якщо жінка носила гладко зачесане або зібране волосся, а потім вибрала стрижку каскад – вона відразу візуально втрачає кілька років. Таке швидке «омолодження» стає реальним завдяки багатошаровості стрижки та рухомим пасмам.

Боб та боб-каре

Якщо довге волосся здається виснаженим і більше не приваблює своїм об’ємом, жінкам після 50 років варто звернути увагу на стрижки боб і боб-каре. Перша форма додасть рівномірного обсягу по всій голові. Причому підходить вона жінкам різного віку. Друга – подарує можливість створювати елегантні образи, які дуже доречні старшим жінкам.

Асиметрія

Асиметрична стрижка – це про стиль і сміливість. Довгі пасма візуально роблять обличчя худішим, тим самим коригуючи його овал. Якщо перукар вдало вибирає місце для проділу, це знімає десяток років із образу жінки.

 

Шапочка

Вкорочена потилиця та об’ємна «шапочка» йде худорлявим жінкам. Прекрасно підходить для власниць видовженого обличчя. Стильна та акуратна, така стрижка надає образу привабливості та рішучості.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні