П’ятниця, 20 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЦі біляші виходять у всіх: вони смачні, соковиті та ніжні – так...

Ці біляші виходять у всіх: вони смачні, соковиті та ніжні – так швидко ви ще точно не готували

Этот материал также доступен на русском языке
Біляші – це улюблена випічка багатьох українців, але, якщо ви не хочете довго стояти біля плити, пропонуємо найбільш швидкий та лінивий рецепт біляшів. Вони виходять, м'якими, соковитими та повітряними.

Звичайно, якщо ви любите традиційні біляші, то таке блюдо вам може і не сподобається. Але якщо ви не хочете возитися з тістом, а хочеться чогось смачного та оригінального швидко, то цей рецепт – справжня знахідка, причому не лише для лінивих господинь.

Раніше ми розповідали, як приготувати біляші на кефірі.

Інгредієнти:

  • Фарш – 500 г;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Сіль, перець, паприка, орегано – за смаком;
  • Петрушка;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Кефір – 400 мл;
  • Розпушувач – 1 чайна ложка;
  • Борошно 250 г.

Приготування:

  1. Дрібно наріжте цибулю і обсмажте на сковороді з невеликою кількістю олії, потім цибулю перекладіть у тарілку, а на сковороду відправте фарш, обсмажуйте, постійно помішуючи. Коли фарш змінить колір, можна посолити та поперчити.
  2. Готовий фарш відправте до цибулі, перемішайте, додайте подрібнену петрушку, паприку та орегано.
  3. В окремому посуді з’єднайте кефір і яйце, перемішайте, посоліть, додайте просіяне з розпушувачем борошно і добре розмішайте тісто, щоб воно було без грудочок. Тісто має вийти як на оладки.
  4. Потім до фаршу додайте тісто і ретельно все розмішайте.
  5. Розігрійте сковороду з олією і обсмажте біляші з двох боків до золотистого кольору.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні