П’ятниця, 20 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЛіниві чебуреки - для працюючих господинь: економія часу, сил і коштів

Ліниві чебуреки – для працюючих господинь: економія часу, сил і коштів

Этот материал также доступен на русском языке
Досвідчені господині вже давно знають, що якщо в рецепті зустрічається слово "ліниві", ним неодмінно варто скористатися: він заощадить купу часу і зусиль не треба витрачати багато.

Ліниві чебуреки

Чебуреки з лаваша виходять хрусткими та соковитими. Готуються вони дуже легко – на те вони й «ліниві». Тісто замішувати не потрібно: тонкий лаваш можна купити в магазині або на ринку. Фарш також можна використовувати магазинний.

 Інгредієнти

Лаваш – 3 листи, фарш свинячо-яловичий – 500 г, цибуля ріпчаста – 2 шт., яйця – 1 шт., олія, петрушка, коріандр, сіль, перець чорний мелений – за смаком.

Приготування

  • У фарш додати дрібно нарізану цибулю, посолити, додати спеції за смаком і ретельно перемішати.

  • В окремій мисці збити яйце, а лист лаваша розрізати на квадрати однакового розміру.

  • Квадрат скласти по діагоналі, на один його бік викласти тонким шаром фарш і рівномірно його розподілити.

  • Краї лаваша змастити збитим яйцем, з’єднати їх, трохи притискаючи виделкою.

  • Розігріти сковороду з олією і смажити чебуреки на невеликому вогні до готовності з обох боків.

Читайте також:

Чебуреки з кабачків із куркою – два в одному: цілком замінять і м’ясо, і гарнір до нього

Рідні будуть у захваті: ідеальні чебуреки за секретним рецептом – хрусткі та дуже соковиті.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні