Четвер, 19 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПечемо знаменитий пиріг "Зебра" на кефірі: це так смачно, що можна проковтнути...

Печемо знаменитий пиріг “Зебра” на кефірі: це так смачно, що можна проковтнути язик

Этот материал также доступен на русском языке
Випекти улюблений пиріг можна, не витрачаючи багато часу. Переконайтеся в цьому за допомогою простого рецепту.

Напевно, немає людини, якій не припав би до смаку пиріг “Зебра”. Якщо ви — один із шанувальників цього десерту, неодмінно випікайте його в домашніх умовах. Запевняємо, для цього зовсім не потрібне багато часу. Розповідаємо простий рецепт.

Раніше ми розповідали, як приготувати яблучний штрудель за півгодини.

Інгредієнти:

  • манна крупа — 1 склянка
  • кефір — 2 склянки
  • цукор — 1 склянка або на свій смак
  • борошно — 1 склянка + 2 ст. л.
  • сіль — щіпка
  • рослинна олія — ​​6 ст. л.
  • сода — 1 ч. л.
  • какао – 2 ст. л.

Приготування:

  1. Готуємо два види тіста — світле та темне. Для цього змішуємо всі інгредієнти, окрім какао. Тісто має вийти рідким, як для млинців.
  2. Розділяємо тісто на дві частини та в одну додаємо какао.
  3. Беремоо змащене рослинною олією деко й вливаємо в центр 1 столову ложку білого тіста, потім у центр білого тіста наливаємо ложку шоколадного. Таким чином чергуємо два види тіста, доки воно не закінчиться.
  4. За допомогою зубочистки фрагментуємо пиріг.
  5. Випікаємо пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-40 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Українцям хочуть знизити тариф на електроенергію – чи буде світло та тепло взимку (відео)

Уряд скасує прожитковий мінімум: що буде з пенсіями та соцдопомогою (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні