П’ятниця, 20 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПечемо яблучний штрудель за пів години: дуже простий і смачний рецепт

Печемо яблучний штрудель за пів години: дуже простий і смачний рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
Яблучний штрудель - улюблена випічка багатьох. Розповідаємо секрет його приготування за мінімальну кількість часу.

Для приготування ароматного, що тане в роті яблучного штруделю, зовсім не потрібно багато часу. Скористайтеся цим рецептом і отримайте ідеальну випічку всього за пів години.

Раніше ми розповідали, як приготувати ніжний та повітряний рулет за 20 хвилин.

Інгредієнти:

  • яблука — 3 шт.;
  • вершкове масло — 80 г;
  • мелена кориця — 1 ч. л.;
  • цукор-пісок — 200 г;
  • ванілін — щіпка, для аромату;
  • лаваш — 1 шт.;
  • панірувальні сухарі — на власний смак;
  • цукрова пудра – для прикрашання.

Приготування:

  1. Яблука очистіть від шкірки і наріжте товстими кільцями. Виріжте серединку з кісточками.
  2. Яблука пересипте цукром та корицею.
  3. Додайте ароматизований ванільний цукор і нарізане шматочками масло.
  4. Перекладіть суміш на сковороду та злегка обсмажте на середньому вогні.
  5. Лаваш розріжте вздовж порівну, посипте панірувальними сухарями.
  6. На край лаваша викладіть ароматну суміш обсмажених яблук і зверніть рулетом.
  7. Викладіть штрудель на змащений пергамент і відправте в розігріту до 170 градусів духовку на 15-20 хвилин.
  8. Перед подачею гарячий штрудель можна посипати цукровою пудрою. Також його можна подати з кулькою пломбіру.

Вас також можуть зацікавити новини:

Українцям хочуть знизити тариф на електроенергію – чи буде світло та тепло взимку (відео)

Уряд скасує прожитковий мінімум: що буде з пенсіями та соцдопомогою (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні