П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяКапустяні кульки з м'ясом - мінімум продуктів дозволить нагодувати велику компанію

Капустяні кульки з м’ясом – мінімум продуктів дозволить нагодувати велику компанію

Этот материал также доступен на русском языке
Капуста - унікальний овоч: і криниця вітамінів, і економія для сімейного бюджету, і дієтичний продукт, а по ситності не поступається м'ясу. Якщо ж ваша страва включає і капусту, і м'ясо – їй гарантовано небувалий успіх.

Капустяні кульки з мʼясом

 Інгредієнти

Капуста білокачанна – 300 грамів, фарш (свинина або яловичина) – 300 грамів, цибуля ріпчаста – 1 штука, яйце – 1 штука, панірувальні сухарі – 2-3 столові ложки, сіль, перець чорний мелений, рослинна олія — за смаком.

Приготування

  • Капусту дрібно нашаткувати, цибулю нарізати кубиками.
  • У глибокій мисці змішати капусту, цибулю і фарш. Додати яйце, панірувальні сухарі, сіль і перець. Ретельно перемішати до однорідності.
  • З отриманої маси сформувати невеликі кульки розміром із волоський горіх.
  • Якщо маса занадто рідка, додати ще трохи панірувальних сухарів.
  • Деко застелити пергаментним папером і злегка змастити олією. Викласти капустяні кульки на деко.
  • Розігріти духовку до 180 градусів.
  • Запікати кульки протягом 25-30 хвилин до золотистої скоринки, за необхідності перевернути на половині часу.

Подавати гарячими як самостійну страву або з гарніром за смаком.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні