П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяАджика з горіхами – улюблена закуска на всі випадки життя

Аджика з горіхами – улюблена закуска на всі випадки життя

Этот материал также доступен на русском языке
Аджика чудово поєднується з м'ясними стравами, а також добре додавати її в пасту, супи, борщі та рагу. Любителі із задоволенням їдять її просто із свіжим хлібом.

Аджика з горіхами

 Інгредієнти

Волоські горіхи – 200 грамів, гострий червоний перець – 150 грамів, часник – 100 грамів, кінза — пучок, коріандр мелений – 1 чайна ложка, хмелі-сунелі – 1 чайна ложка, сіль за смаком.

Приготування

  • Горіхи підсушити на сухій пательні, потім подрібнити в блендері або на мʼясорубці.
  • Гострий перець очистити від насіння і також подрібнити.
  • Часник очистити і пропустити через прес. Кінзу дрібно нарізати.
  • У глибокій мисці змішати подрібнені горіхи, перець, часник, кінзу, коріандр, хмелі-сунелі та сіль.
  • Ретельно перемішати до однорідної маси.
  • Готову аджику можна відразу використати або розкласти по стерилізованих банках і зберігати в холодильнику.

Аджика може бути як густою, так і більш рідкою. Якщо ви хочете отримати густішу аджику, додайте менше зелені.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні