Четвер, 19 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЦе не відбивні, а справжнє свято смаку: навіть найтвердіше м'ясо вийде соковитим...

Це не відбивні, а справжнє свято смаку: навіть найтвердіше м’ясо вийде соковитим та м’яким

Этот материал также доступен на русском языке
Відбивні - це найсмачніше доповнення до улюбленої каші або картоплі, але буває, що м'ясо виходить жорстким і всі старання нанівець. Сьогодні ми підкажемо, як правильно приготувати відбивні, щоб вони були соковитими та м'якими.

Цей рецепт дуже простий, але потрібно запастись терпінням, щоб м’ясо підготувати як слід.

Раніше ми розповідали, як приготувати незвичайні відбивні з курячих сердець.

Інгредієнти:

  • 500 г свинини;
  • 500 мл мінеральної води;
  • сіль, перець, сушений часник – до смаку.

Для кляру:

  • мука – 2-3 ст. ложки;
  • 2 яйця;
  • сіль та перець.

Приготування:

  1. М’ясо наріжте порційними шматочками, добре відбийте.
  2. В окремому посуді з’єднайте мінералку з сіллю, перцем та часником, перемішайте та відправте м’ясо в маринад на 2 години.
  3. Для кляру яйця збийте із сіллю та перцем, можна додати часник для смаку, якщо ви любите.
  4. Потому кожен шматочок м’яса запануйте в борошні, опустіть в яйце і відправте на розігріту з маслом сковороду для обсмажування з двох сторін до золотистої скоринки.

Читайте також: У такому клярі і відбивні, і риба будуть неймовірно смачними: весь секрет в одному інгредієнті

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні