Неділя, 24 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНезвичайний та оригінальний десерт з яблук без замішування тіста – виглядає просто...

Незвичайний та оригінальний десерт з яблук без замішування тіста – виглядає просто вражаюче

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо у вас немає часу або бажання готувати та замішувати тісто, тобто ми пропонуємо оригінальний рецепт, який не потребує великих зусиль, зате таку випічку не соромно поставити і на святковий стіл.

Фудексперт Світлана Левицька поділилася на своїй сторінці в соцмережах оригінальним рецептом яблучного десерту із звичайнісіньких продуктів.

Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніший персиковий заливний пиріг.

Інгредієнти:

  • 1 упаковка листкового тіста;
  • 2 великі яблука;
  • 20-30 г вершкового масла;
  • 2 ч. ложки кориці;
  • По 2 ст. ложки згущеного молока на кожне яблуко.

Приготування:

  1. Яблука потрібно помити та вирізати серединку практично до самої шкірки. Серцевину з насінням потрібно видалити.
  2. На сковороді розтопити масло, порізати серединки на невеликі шматочки, додати згущене молоко з розрахунку 1 столову ложку на одне яблуко, посипати корицею і тушкувати до розм’якшення.
  3. Тісто потрібно розкласти та за допомогою кришки вирізати кола.
  4. В яблука потрібно додати по 1 столовій ложці згущеного молока.
  5. Загорнути в тісто яблука, добре спресовуючи тісто всередину біля отвору. Додати начинку, проштовхуючи маленькою ложкою.
  6. Викласти трохи на відстані один від одного.
  7. Зверху можна змастити яйцем.
  8. Випікати на першому рівні духовки при 180 градусів хвилин 70-80. Важливо, щоб тісто пропеклося всередині. Слідкуйте, щоб верх не пригорав, якщо верх надто швидко рум’яниться – потрібно прикрити пергаментом.

Смачного!

Читайте також: Додайте до кефіру варення – і самий пухкий, повітряний пиріг готовий: найсмачніший «Трухлявий пень»

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні