Інгредієнти до цього печива є на кожній кухні, потрібно лише взяти та приготувати чудовий десерт до чаю.
Раніше ми розповідали, як приготувати печиво на кефірі.
Інгредієнти:
- Сметана – 150 г;
- Яйце – 1 шт.;
- Цукор 2 ст. ложки;
- Ванільний цукор – 1 ч. ложки;
- Розпушувач – 1 ч. ложка;
- Масло вершкове – 50 г;
- Борошно 300-320 г;
- Щіпка солі.
Приготування:
- Візьміть миску, змішайте яйце з цукром та ванільним цукром, обов’язково додайте щіпку солі для гармонізації смаку.
- Додайте сметану та розтоплене вершкове масло, розмішайте.
- Просійте розпушувач з борошном і замісіть еластичне та м’яке тісто.
- Розкачайте тісто в пласт, товщиною 1 см і виріжте за допомогою улюблених формочок печиво.
- Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 20-25 хвилин.
Зверху печиво за бажання можна посипати цукровою пудрою.