П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПро такі оладки ви навіть не чули: найпростіші інгредієнти та мінімум зусиль

Про такі оладки ви навіть не чули: найпростіші інгредієнти та мінімум зусиль

Этот материал также доступен на русском языке
Цибулеві оладки можна використовувати як гарнір до м'яса або риби.

Цибулеві оладки на кефірі

Інгредієнти

Кефір — 250 мілілітрів, яйця — 1 штука, борошно — 200 грамів, цибуля — 1 штука, зелень і кріп — пучок, сода — 1 чайна ложка, сіль — 1/2 чайної ложки, олія — для смаження.

Приготування

  • Цибулю очистити і натерти на великій тертці.
  • У мисці змішати кефір, яйце, сіль і соду.
  • Додати терту цибулю і борошно, перемішати до однорідного стану.
  • Зелень дрібно порубати і додати в тісто.
  • Розігріти сковороду з рослинною олією.
  • Викладати тісто на сковороду столовою ложкою, формуючи оладки.
  • Обсмажити оладки з двох боків до золотистого кольору.

Подати цибулеві оладки на кефірі гарячими зі сметаною або улюбленим соусом.

Також цибулеві оладки можна використовувати як гарнір до м’яса або риби.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні