Цибулеві оладки на кефірі
Інгредієнти
Кефір — 250 мілілітрів, яйця — 1 штука, борошно — 200 грамів, цибуля — 1 штука, зелень і кріп — пучок, сода — 1 чайна ложка, сіль — 1/2 чайної ложки, олія — для смаження.
Приготування
- Цибулю очистити і натерти на великій тертці.
- У мисці змішати кефір, яйце, сіль і соду.
- Додати терту цибулю і борошно, перемішати до однорідного стану.
- Зелень дрібно порубати і додати в тісто.
- Розігріти сковороду з рослинною олією.
- Викладати тісто на сковороду столовою ложкою, формуючи оладки.
- Обсмажити оладки з двох боків до золотистого кольору.
Подати цибулеві оладки на кефірі гарячими зі сметаною або улюбленим соусом.
Також цибулеві оладки можна використовувати як гарнір до м’яса або риби.