П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: улюблена літня закуска під все - малосольні кабачки швидкого приготування

Готуємо смачно: улюблена літня закуска під все – малосольні кабачки швидкого приготування

Этот материал также доступен на русском языке
Господині давно оцінили цінність кабачків. Вони можуть посоперничати з огірками: їх також можна маринувати, солити, а за ніжними смаковими якостями кабачки в деяких випадках перевершують класичний огірок.

Раніше ми розповідали про секретний рецепт із незвичайним компонентом, з яким малосольні огірки будуть смачними та хрусткими.

Малосольні кабачки швидкого приготування

Якщо ви після сніданку займетеся кабачками, то після недовгого клопоту вже до обіду у вас буде готова чудова закуска!

Інгредієнти

Молоді кабачки — 1 кілограм, сіль — 2 столові ложки, часник — 3 зубчики, кріп, суміш мелених перців — за смаком.

Приготування

  • Кабачки вимити і виделкою проколоти шкірку, це потрібно для того, щоб овочі добре просолилися.
  • Помістити кабачки у велику миску з кришкою або контейнер.
  • Добре вимити, а потім дрібно нарізати кріп.
  • Часник дрібно нарубати ножем або подрібнити під пресом.
  • Додати до кабачків кріп і часник, суміш перців, сіль і добре перемішати руками.
  • Миску з кабачками накрити кришкою і залишити в теплі приблизно на 1 годину, потім прибрати в холодильник на 2-3 години або більше.

Після цього можна подавати малосольні кабачки на стіл.

Вам буде корисно:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні