Бажаєте приготувати солодку випічку до чаю? Зупиніть свій вибір на мармуровому шоколадному печиві. Це не просто дуже смачна випічка – вона виглядає дуже естетично і стане справжньою окрасою столу.
Раніше ми розповідали, як приготувати дуже смачне печиво без борошна і цукру.
Інгредієнти:
- борошно – 150 г;
- несолодкий какао-порошок – 60 г;
- цукрова пудра – 200 г (+ для обвалення);
- дрібка солі; розпушувач – 1,5 ч. л.;
- вершкове масло – 60 г;
- яйця – 2 шт.;
- ванільний екстракт – 1 ст. л.
Приготування:
- Просіюємо борошно, какао, цукрову пудру, сіль і розпушувач і перемішуємо.
- Виделкою розтираємо суміш з розм’якшеним маслом.
- Окремо збиваємо яйця та ванільний екстракт. З’єднуємо яєчну суміш із борошняною.
- Накриваємо ємність із тістом харчовою плівкою та прибираємо в холодильник на годину.
- Скачуємо з тіста невеликі кульки і добре обвалюємо їх у цукровій пудрі.
- Викладаємо кульки на лист, застелений пергаментом, на великій відстані один від одного.
- Випікаємо 12 хвилин при температурі 190 градусах. Під впливом жару печиво розповзеться і стане ніби потрісканим.
Вас також можуть зацікавити новини:
У магазині більше не купуватимете: найпростіший рецепт м’якого печива на кефірі
Щоб вам обов’язково відповіли: як пенсіонеру правильно звернутись до Пенсійного фонду (відео)