П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНайніжніший рулет із соковитою начинкою: рецепт тіста вас приємно здивує – простіше...

Найніжніший рулет із соковитою начинкою: рецепт тіста вас приємно здивує – простіше не буває

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо ви любите млинці, цей рулет вам теж сподобається. Готується він просто, потрібно змішати всі інгредієнти та вилити у форму для запікання та відправити до духовки.

Раніше ми розповідали, як спекти найсмачніші млинці.

Інгредієнти:

  • 0,5 л молока;
  • 3 яйця;
  • 250 г борошна;
  • 2 ст. ложки цукру;
  • 1 ч. ложка солі:
  • 50 г вершкового масла;

 

  1. 1-2 ст. ложки олії для змащування форми або пергаменту.

Для начинки:

  • 200 г сиру;
  • 100 г будь-яких ягоди або соковитих фруктів, наприклад, персиків, вишні, лохини, малини;
  • 2 ст. ложки сметани;
  • 1-2 ст. ложки цукру.

Приготування:

  1. У глибокій мисці з’єднайте, яйця, сіль та цукор, збийте міксером 2-3 хвилини. Влийте молоко, перемішайте і частинами введіть муку.
  2. Вершкове масло розтопіть і додайте до тіста.
  3. Тісто має вийти рідким, як на млинці (налистники).
  4. Форму для випікання застеліть пергаментом, змастіть його олією і вилийте тісто.
  5. Духовку попередньо розігрійте до 180 градусів, випікати тісто потрібно близько 30 хвилин.
  6. Поки печеться корж для рулету, можна приготувати начинку. Для цього в мисці з’єднайте сир, сметану та цукор, збийте блендером до однорідної маси.
  7. Ягоди промийте, висушіть та додайте до крему.
  8. Коли млинець буде готовий, не поспішайте його знімати з пергаменту, нехай трохи охолоне.
  9. Потому акуратно відокремте від пергаменту і викладіть рівномірно начинку.
  10. Згорніть млинець із начинкою в рулет. Можна прибрати на кілька годин у холодильник, а можна одразу нарізати на порційні шматочки та насолоджуватися легким десертом.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні