П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНайсмачніший джем з абрикосів із секретним компонентом – такі ласощі ви будете...

Найсмачніший джем з абрикосів із секретним компонентом – такі ласощі ви будете їсти ложками

Этот материал также доступен на русском языке
Абрикосовий сонячний джем на зиму дуже легко вариться. Він ніжний, запашний, яскравий. Джем можна використовувати як інгредієнт для будь-якої солодкої випічки. Він гарний сам по собі, з чаєм чи кавою.

Як приготувати абрикосовий джем?

На 1 кг абрикосу візьміть 400 г цукру, 1 лимон, стручок ванілі, 100 мл води.

Приготування

  • Вимийте абрикоси, видаліть кісточки і розріжте на половинки.

  • У каструлі змішайте цукор та воду, доведіть сироп до кипіння, постійно помішуючи.

  • Додайте абрикоси до сиропу, варіть на повільному вогні 20-25 хвилин, знімаючи піну.

  • Додайте в джем сік лимона, розрізаний навпіл стручок ванілі й перемішайте.

  • Джем проваріть ще 10-15 хвилин до потрібної густоти, потім розлийте по стерилізованих банках і закрутіть.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні