Цей рецепт не новий, про нього просто багато хто забув, а дарма, тому що приготована таким чином риба сподобається всім домашнім без сумніву.
Раніше ми розповідали, яка риба найкраща для пенсіонерів.
Інгредієнти:
- 600 г хека (можна мінтай або тріску);
- 1 велика цибулина;
- 1 морква;
- 100 мл води;
- 1 ст. ложка томатної пасти;
- 0,5 ч. ложки цукру;
- Сіль, перець, паприка – до смаку;
- 1 лавровий листочок;
- 2 ст. ложки борошна для панірування;
- Масло для смаження.
Приготування:
- Помити рибу та нарізати порційними шматочками, посолити та поперчити.
- В окремій тарілці змішати борошно та спеції, обваляти рибу та відправити на розігріту сковороду з олією. Обсмажити до золотистої скоринки, але не до повної готовності.
- Натерти моркву на велику тертку, нарізати цибулю дрібними кубиками.
- У цій же сковороді обсмажити цибулю та моркву, додати томатну пасту, воду, цукор та лавровий лист, перемішати та викласти обсмажену рибу.
- Накрити кришкою та тушкувати на повільному вогні 20-25 хвилин.
Найсмачніша риба готова! Вона чудово підійде до будь-якого гарніру.