Тістечко «Картопля» на бісквітному тісті виходить соковитим, вологим і дуже смачним.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг 12 ложок.
Інгредієнти:
Для бісквіту:
- 4 яйця;
- 150 г цукру;
- 150 г борошна;
- 3 ст. ложки олії.
Для картоплі:
- 300 г бісквітної крихти;
- 60 г цукрової пудри;
- 100 г вершкового масла;
- 140 мл молока;
- 2 ст. ложки какао;
- 2 ст. ложки коньяку;
- 2 ст. ложки кокосової стружки.
Приготування:
- Розбийте яйця в миску, збийте з цукром до збільшення втричі. Борошно просійте і додайте в яєчну суміш, перемішайте лопаткою. Введіть олію.
- Вилийте тісто у форму та запікайте у розігрітій до 170 градусів духовці 25-30 хвилин.
- Дайте бісквіту охолонути і подрібніть його в блендері.
- У каструлі змішуємо масло, молоко та цукрову пудру. Суміш розігрійте на плиті до розчинення масла, щоб всі інгредієнти з’єдналися.
- В бісквітну крихту просійте какао, добре перемішайте, влийте молоко з маслом і знову перемішайте. Додайте коньяк і перемішайте.
- Сформуйте тістечка та обваляйте їх у кокосовій стружці.