П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЧудовий рецепт десерту з нашого дитинства: тепер «Картоплю» ви готуватимете тільки так

Чудовий рецепт десерту з нашого дитинства: тепер «Картоплю» ви готуватимете тільки так

Этот материал также доступен на русском языке
З цією «Картоплею» треба повозитися, але воно того варте. Та, що готується на основі печива, їй точно програє за смаком. Знайшли найвдаліший рецепт, яким хочемо з вами поділитись.

Тістечко «Картопля» на бісквітному тісті виходить соковитим, вологим і дуже смачним.

Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг 12 ложок.

Інгредієнти:

Для бісквіту:

  • 4 яйця;
  • 150 г цукру;
  • 150 г борошна;
  • 3 ст. ложки олії.

Для картоплі:

  • 300 г бісквітної крихти;
  • 60 г цукрової пудри;
  • 100 г вершкового масла;
  • 140 мл молока;
  • 2 ст. ложки какао;
  • 2 ст. ложки коньяку;
  • 2 ст. ложки кокосової стружки.

Приготування:

  1. Розбийте яйця в миску, збийте з цукром до збільшення втричі. Борошно просійте і додайте в яєчну суміш, перемішайте лопаткою. Введіть олію.
  2. Вилийте тісто у форму та запікайте у розігрітій до 170 градусів духовці 25-30 хвилин.
  3. Дайте бісквіту охолонути і подрібніть його в блендері.
  4. У каструлі змішуємо масло, молоко та цукрову пудру. Суміш розігрійте на плиті до розчинення масла, щоб всі інгредієнти з’єдналися.
  5. В бісквітну крихту просійте какао, добре перемішайте, влийте молоко з маслом і знову перемішайте. Додайте коньяк і перемішайте.
  6. Сформуйте тістечка та обваляйте їх у кокосовій стружці.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні