П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНасипний пиріг з яблуками на сухому тісті – цей унікальний рецепт просто...

Насипний пиріг з яблуками на сухому тісті – цей унікальний рецепт просто підірвав Інтернет

Этот материал также доступен на русском языке
Цей пиріг – щось із розряду фантастики. Для його приготування не потрібні ні яйця, ні сметана, ні молоко, навіть тісто не треба замішувати. Готується дуже швидко. Головне - вибрати соковиті та ароматні яблука.

Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг 12 ложок.

Насипний яблучний пиріг інгредієнти:

  • 1 кг яблук;
  • 1 склянка борошна;
  • 1 склянка манки;
  • 1 склянка цукру;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • щіпка солі;
  • 100-150 г вершкового масла.

Насипний пиріг з яблуками – приготування:

  1. В окремій мисці змішайте борошно, цукор, ванільний цукор, манну крупу, розпушувач та сіль.
  2. Умовно розділіть цю масу на 4 рівні частини.
  3. Очистіть яблука від шкірки і натріть на великій тертці.
  4. Візьміть силіконову форму для випікання або звичайну форму застеліть пергаментом. Першим шаром викладіть суху суміш, другим – частину яблук, потім знову суху суміш та яблука. Останній шар має бути із сухої суміші.
  5. Зверху натріть вершкове масло і рівномірно його розподіліть по всій поверхні пирога.
  6. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 45-50 хвилин, все залежить від вашої духовки та діаметру форми для випікання, чим він менший, тим вище буде пиріг, а значить часу на його приготування піде більше.
  7. Дістаньте пиріг з форми, коли він вже трохи охолоне.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні