Котлети з сиром та беконом
«Фарш – 400 грамів, бекон або копчена ковбаса – 50 грамів, твердий сир – 50 грамів, рослинна олія – 1 чайна ложка, часниковий порошок – 0,5 чайної ложки, перець та сіль – за смаком.
Приготування
- Сир нарізати дрібними кубиками або натерти на тертці.
- У мисці з’єднати фарш, дрібно нарізаний бекон або ковбасу, сир, олію, спеції й ретельно вимісити. Якщо хочете отримати більш однорідну консистенцію, можете збити в блендері.
- Потім сформувати котлети.
- Сковороду розігріти на середньому вогні. Додати трохи рослинної олії, але вистачить і того жиру, який виділиться під час обсмажування котлет.
- Обсмажити котлетки з двох боків до золотистого кольору.
Котлети можна подати з гарніром або зробити домашні бургери:
- на нижню частину булочок або круасана викласти 1-2 листки салату або молодої капусти;
- зверху покласти котлету, полити кетчупом і гірчицею, далі – кружечки помідорів і маринованого огірка.
- Накрити все другою половиною булочки».
Марина Дмитрівна, Вінницька обл.