Рагу з грибами
Інгредієнти
Макаронні вироби – «спіральки» або «бантики» з твердих сортів пшениці – 200 г, цибуля ріпчаста – 3 шт., печериці – 500 г, консервована кукурудза – 1 банка, імбир свіжий – шматочок 2 см.
Як готувати
-
Макарони відварити і промити. Цибулю нарізати півкільцями. Гриби нарізати невеликими часточками.
-
Обсмажити гриби з цибулею. На останній стадії готовності грибів додати кукурудзу.
-
Імбир почистити, подрібнити (краще у блендері з невеликою кількістю води).
-
Змішати макарони з грибами, цибулею та кукурудзою в каструлі, додати імбир. Тушкувати на повільному вогні 10-15 хвилин.
За бажанням, імбир можна замінити на соєвий соус.