П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно та економно: відбивні з курячих сердечок посперечаються за смаком з...

Готуємо смачно та економно: відбивні з курячих сердечок посперечаються за смаком з м’ясними

Этот материал также доступен на русском языке
Субпродукти давно і незмінно користуються любов'ю господарок. Іноді це дуже економно, а страви з них виходять оригінально та смачно.

Відбивні з курячих сердечок

З курячих сердечок виходять дуже смачні міні-відбивні. Готувати такі відбивні дуже легко. Єдина проблема полягає в тому, що кожне серце слід відбивати окремо.

Ми також розповідали про котлети з курячих сердечок – простий та бюджетний рецепт, а смак ресторанного делікатесу.

 Інгредієнти

Курячі сердечка – 1 кілограм, яйця – 3 штуки, сіль, перець, борошно, олія – за смаком.

Приготування

  • Сердечка промити, прибрати все зайве, розрізати навпіл, не дорізаючи до кінця.
  • Субпродукти відбити, посолити і поперчити, за бажанням посипати гранульованим часником.
  • Збити яйця з сіллю.
  • Обваляти відбивні в борошні, обмокнути в яєчній суміші і обсмажити з двох боків до золотистості.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні