Тефтелі з капустою
Сподіваємося, що цей рецепт стане вам у нагоді для різноманітності вашого раціону. А якщо до капусти додати ще гриби, або підкопчений чорнослив, то страва вийде особливо цікавою.
Інгредієнти
Свинина (яловичина, курятина, індичата) – 1 кг, капуста – 500 г, морква – 1-2 шт., цибуля – 2 шт., вода – 500 мл, сметана – 100 г, томатна паста – 70 г, борошно – 50 г, запашний перець – 6 шт., лавровий лист, сухі спеції, сіль – за смаком, олія для смаження.
Як готувати
-
М’ясо вимити і перемолоти на фарш, потім перемолоти на м’ясорубці капусту.
-
Фарш і капусту з’єднати, посолити, поперчити, додати спеції та перемішати.
-
Очищений лук порізати кубиком, моркву натерти на середній тертці.
-
У глибокій сковорідці обсмажити овочі, додати томатну пасту, лавровий лист, запашний перець та воду.
-
Вміст у сковороді перемішати і довести до кипіння.
-
Сметану з’єднати з борошном, додати у сковорідку і дати закипіти.
-
З м’ясної маси сформувати тефтелі, покласти у підливу.
-
Після закипання зробити невеликий вогонь, накрити кришкою і тушкувати до готовності 40 хвилин.
-
Готові тефтелі подати гарячими з будь-яким гарніром.
Попробуйте также:
Набагато смачніше за котлети: тефтелі за цим рецептом стануть улюбленою стравою на вашому столі