П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяВід цього смачного та соковитого «Медовика» всі будуть у захваті, а вам...

Від цього смачного та соковитого «Медовика» всі будуть у захваті, а вам навіть духовка не знадобиться

Этот материал также доступен на русском языке
«Медовик» – це класика серед десертів, яка не виходить із моди. Є безліч варіацій цього торта, сьогодні пропонуємо його приготувати на сковороді.

Раніше ми розповідали, як приготувати “Медовик” за 12 хвилин.

Інгредієнти:

  • 100 г вершкового масла;
  • 60 грамів меду;
  • 150 г цукру;
  • 3 яйця;
  • 2 столові ложки сметани;
  • 2 склянки борошна;
  • половина чайної ложки соди.

Для крему:

  • 0,5 л сметани;
  • 100 г цукру;
  • 1 пакетик ванільного цукру.

Приготування:

  1. В сотейник відправте масло та мед, поставте на вогонь, щоб компоненти розтопилися.
  2. Всипте соду, перемішайте, зніміть з вогню і дайте масі трохи охолонути.
  3. Введіть яйця та сметану, частинами додайте борошно і замісіть тісто, воно повинно вийти трохи липким.
  4. Відпаравте його на годину у холодильник.
  5. У цей час приготуйте крем. Змішайте в окремому посуді сметану, цукор та ванільний цукор. Крем повинен вийти густуватим без крупинок цукру.
  6. Тісто дістаньте з холодильника та поділіть на 6 частин. Кожну частину розкотіть по ширині сковороди та обсмажте з обох боків без масла.
  7. Краї коржів обріжте гострим ножем, щоб вони були рівними і збирайте торт, перемазуючи коржі.
  8. Щоб торт просочився, його потрібно відправити в холодильник на 3-4 години.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні