Раніше ми розповідали, як приготувати “Медовик” за 12 хвилин.
Інгредієнти:
- 100 г вершкового масла;
- 60 грамів меду;
- 150 г цукру;
- 3 яйця;
- 2 столові ложки сметани;
- 2 склянки борошна;
- половина чайної ложки соди.
Для крему:
- 0,5 л сметани;
- 100 г цукру;
- 1 пакетик ванільного цукру.
Приготування:
- В сотейник відправте масло та мед, поставте на вогонь, щоб компоненти розтопилися.
- Всипте соду, перемішайте, зніміть з вогню і дайте масі трохи охолонути.
- Введіть яйця та сметану, частинами додайте борошно і замісіть тісто, воно повинно вийти трохи липким.
- Відпаравте його на годину у холодильник.
- У цей час приготуйте крем. Змішайте в окремому посуді сметану, цукор та ванільний цукор. Крем повинен вийти густуватим без крупинок цукру.
- Тісто дістаньте з холодильника та поділіть на 6 частин. Кожну частину розкотіть по ширині сковороди та обсмажте з обох боків без масла.
- Краї коржів обріжте гострим ножем, щоб вони були рівними і збирайте торт, перемазуючи коржі.
- Щоб торт просочився, його потрібно відправити в холодильник на 3-4 години.