Раніше ми розповідали, як приготувати пишні оладки на кефірі.
Інгредієнти:
- Сир – 500 г,
- Цукор – 5 столових ложок,
- куряче яйце – 3 штуки,
- розпушувач – 1 чайна ложка,
- ванілін – 1 пакетик,
- борошно – 400 г,
- сіль – на кінчику ножа,
- цукрова пудра – для прикраси,
- олія – для смаження.
Приготування:
- Візьміть глибоку миску, вбийте в неї яйця, всипте цукор, ванілін та сіль, збийте віночком.
- Додайте сир і просіяне разом з розпушувачем борошно, замісіть тісто.
- Поділіть тісто на однакові шматочки та скачайте кульки.
- Нагрійте сковороду з достатньою кількістю олії та обсмажуйте пончики до рум’яної скоринки.
- Щоб прибрати зайву олію, готові пончики зі сковороди діставайте на паперовий рушник.
- Перед подачею посипте пончики цукровою пудрою.