Раніше ми розповідали, як приготувати “Наполеон” на сковороді.
Інгредієнти:
- 1 упаковка листкового дріжджового тіста;
- 1 банка згущеного молока;
- 150 грам сметани.
Приготування:
- Потрібно взяти два пласти листкового тіста і відправити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
- Коли коржі підрум’яняться, потрібно обрізати їх по краях і кожен корж розділити на дві частини, поки він гарячий. Коли повністю охолоне, це буде складно.
- Сметану потрібно змішати зі згущеним молоком до однорідності та приступати до збирання «Наполеона».
- Кожен корж ретельно промазати кремом і викласти один на одного. Зверху теж потрібно нанести крем і посипати крихтою з країв, що обрізали.
Цей «Наполеон» вразить своїм смаком, але найголовніше – що часу на його приготування піде у рази менше, ніж для традиційного рецепту.