П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНайсоковитіші та неймовірно смачні біляші: цей рецепт ви обов'язково захочете повторити

Найсоковитіші та неймовірно смачні біляші: цей рецепт ви обов’язково захочете повторити

Этот материал также доступен на русском языке
Кожна господиня має свій рецепт приготування біляшів. Але сьогодні ми пропонуємо вам приготувати неймовірно смачні, повітряні та апетитні біляші, такі як раніше продавали на базарах чи у їдальнях.

Раніше ми розповідали, як приготувати пиріжки на заварному тісті.

Інгредієнти:

  • Тепла вода – 200 мл;
  • Борошно – 2,5 склянки;
  • Рослинна олія – 3 столові ложки;
  • Дріжджі сухі – 1-1,5 чайної ложки;
  • Цукор – 1 столова ложка;
  • Сіль – 1 чайна ложка.

Для начинки:

  • Фарш – 500 г;
  • Цибуля – 1 шт;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Сіль та спеції – за смаком.

Приготування:

  1. У велику миску влийте теплу воду, додайте дріжджі, цукор і трохи борошна, добре розмішайте.
  2. Залишіть на 15 хвилин, щоб дріжджі почали працювати.
  3. Просійте борошно із сіллю і частинами вводьте в дріжджову суміш, влийте олію і замісіть тісто. Воно має бути м’яким.
  4. Накрийте миску з тістом і залиште на 60 хвилин у теплому місці.
  5. Для начинки потрібно взяти фарш, додати до нього подрібнений часник і цибулю, посолити, додати спеції та перемішати.
  6. Поділіть тісто на рівні частини, з такої кількості має вийти 12-14 біляшів. Розкотіть кожен коржик і в центр покладіть фарш, защипніть краї.
  7. Обсмажуйте біляші на попередньо розігрітій сковороді з достатньою кількістю олії з двох сторін до рум’яної скоринки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні