Перед приготуванням бажано дістати всі продукти з холодильника, вони мають бути кімнатної температури.
Як приготувати сіннабони – інгредієнти
- борошно – 550 г,
- цукор – 80 г,
- сир вершковий – 70 г,
- молоко – 200 мл,
- масло вершкове масло – 280 г,
- яйця – 2 шт,
- дріжджі сухі – 10 г,
- цукор ванільний – 10 г,
- пудра цукрова – 200 г,
- сіль – 10 г,
- цукор коричневий – 160 г,
- краплі шоколадні – за бажанням,
- кориця мелена – 100 г.
Раніше ми розповідали, як приготувати приголомшливо повітряні грецькі медові пончики.
Як спекти сіннабони – приготування
- Збийте в мисці яйця з молоком і 70 грамами вершкового масла, а потім додайте в суміш дріжджі, білий і ванільний цукор. Ретельно розмішайте суміш до повної однорідності.
- Всипте поступово просіяне борошно з сіллю і замісіть тісто, яке не має прилипати до рук. Дайте тісту підійти протягом 50-60 хвилин, накривши його плівкою або рушником.
- Розкачайте тісто в пласт прямокутної форми розміром приблизно 40х55 см. Змастіть усю поверхню тіста розм’якшеним маслом і посипте рівним шаром коричневого цукру та корицею. За бажанням насипте шоколадні краплі.
- Закрутіть тісто рулетом, а потім розріжте його на 8 рівних частин. Викладіть сіннабони на деко, застелене силіконовим килимком або пекарським папером.
- Випікайте булочки в духовці, розігрітій до 160°C протягом 25-30 хвилин.
- Підготуйте глазур. Для цього збийте масло, що залишилося, з вершковим сиром і цукровою пудрою.
- Полийте готові сіннабони цукровою глазур’ю і дайте їм трохи постояти, щоб охолонути та просочитися глазур’ю.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Заборона виплат пенсій та багато іншого: що саме передбачає пакет допомоги США (відео)
Кожен виживає, як може: на чому економлять українські пенсіонери – відеоопитування