П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТакий обід охолонути не встигне: неймовірно смачна страва з картоплі та капусти...

Такий обід охолонути не встигне: неймовірно смачна страва з картоплі та капусти – вам сподобається

Этот материал также доступен на русском языке
З картоплі та капусти можна приготувати безліч найсмачніших і найрізноманітніших страв, але, якщо поєднати ці два овочі, то точно вийде щось неймовірне. Така страва чудово підійде і для звичайного обіду чи вечері, і для святкового застілля.

Раніше ми розповідали, як правильно виростити картоплю.

Інгредієнти:

  • 1 кг картоплі;
  • 1 куряче яйце;
  • 200 г борошна;
  • 500 г капусти;
  • 1 цибуля;
  • 1 столова ложка томатної пасти;
  • 25-30 г вершкового масла;
  • олія;
  • сіль, перець – до смаку.

Приготування:

  1. Якщо у вас із вчорашньої вечері або обіду залишилося картопляне пюре, то можна використовувати його, якщо воно все було з’їдено, то потрібно відварити картоплю, не забудьте її посолити.
  2. Коли картопля звариться, потрібно її розім’яти картоплем’ялкою і додати масло.
  3. Дайте пюре охолонути і потім замішуйте тісто.
  4. Вбийте в пюре яйце, посоліть і поперчіть, всипте борошно і замісіть тісто. Готове тісто не повинно сильно липнути до рук.
  5. Цибулю наріжте на кубики, натріть моркву і обсмажте до золотистого кольору на сковороді з олією. Наріжте капусту і додайте до цибулі і моркви. Не забудьте посолити і поперчити і додати томатну пасту. Накрийте кришкою сковороду і тушкуйте до повної готовності капусти.
  6. Візьміть картопляне тісто, поділіть його на невеликі шматочки, з яких сформуйте коржики, у центр покладіть капусту і защипніть краї як у пиріжка.
  7. Розігрійте сковороду з маслом і обсмажте зрази з двох боків до рум’яної скоринки.

Можна подавати зі сметаною або до супу або борщу.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні