Приготування десертів найчастіше займає дуже багато часу. Не витрачайте даремно — приготуйте приголомшливі десерти просто і швидко. П’ять рецептів лише з трьох інгредієнтів точно здивують ваших гостей.
Раніше ми писали, як приготувати лінивий пиріг з м’ясом та пікантною заливкою.
Пісочне печиво
Всього 25 хвилин вам знадобиться для приготування пісочного печива зі смаком дитинства.
Інгредієнти:
- цукор — 100 г;
- вершкове масло — 200 г;
- борошно — 400 г.
Приготування
- Олію потрібно ретельно змішати з цукром (поки воно не стане м’яким).
- Додаємо борошно та перемішуємо.
- Розкочуємо тісто качалкою, нарізаємо ромбиками і запікаємо 20 хвилин при температурі 170 градусів.
Горіхове печиво
Для приготування божественно смачного печива також знадобиться всього 3 прості інгредієнти.
Інгредієнти:
- яйце — 1 шт.;
- цукор — 80 г;
- лісові горіхи — 100 г.
Приготування
- Розігріваємо духовку до 180 градусів і відправляємо туди горіхи на 15 хвилин, після чого перемелюємо у м’ясорубці.
- Якщо м’ясорубки немає, горіхи слід насипати в пакетик і добре постукати по них молотком.
- Беремо яйце і відділь білок від жовтка. Збиваємо білок до стійких піків і обережно насипаємо в нього колоті горіхи і цукор.
- Викладаємо горіхову масу на пекарський папір і відправляємо в розігріту до 150 градусів в духовку на 30 хвилин.
Кокосові цукерки
Інгредієнти:
- кокосова стружка — 400 г;
- згущене молоко — 400 г;
- ванільний цукор — 1 пакетик.
Приготування
- Змішуємо усі інгредієнти.
- За допомогою чайної ложки формуємо цукерки та кладемо їх на пекарський папір.
- Відправляємо у розігріту до 170 градусів духовку на 10 хвилин.
Брауні “Простіше не буває”
- борошно – 120 г;
- яйце — 1 шт.;
- горіхова паста “Нутелла” — 100 г.
Приготування
- Розігріваємо духовку до 180 градусів.
- Змішуємо “Нутеллу” з яйцем до блискучої та гладкої маси.
- Поступово підсипаємо борошно, не припиняючи розмішувати.
- Наповнюємо форми тестом, ставимо в духовку на 12 хвилин. Перед подачею трохи остудити.
Бананові оладки
Інгредієнти:
- банани — 3 шт.;
- яйця — 6 шт.;
- кокосове борошно — 80 г.
Приготування
- Подрібнюємо кокосову стружку у блендері.
- Додаємо в блендер інші інгредієнти та збиваємо.
- Розігріваємо сковорідку і випікаємо оладки по парі хвилин із кожного боку.
Вас також можуть зацікавити новини:
Пенсійний вік в Україні 54 роки? Коли українці зможуть вийти на пенсію (відео)
Вік не звільняє від податку: пенсіонери теж платитимуть за квадратні метри (відео)