Не обов’язково купувати спеціальні форми, щоби приготувати традиційну великодню випічку. Все, що знадобиться господаркам, — звичайна гранована склянка.
Пропонуємо вам рецепт паски з простих інгредієнтів, смак якої підкорить і вас, і ваших близьких.
Раніше ми розповідали, чим прикрасити паски, щоб усі питали рецепт
Інгредієнти:
- борошно – 230 г;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- яйця – 2 шт.;
- сир 9% – 200 г;
- сметана – 50 г;
- вершкове масло – 50 г;
- цукор – 120 г;
- ванільний цукор – 8 г;
- сіль – щіпка;
- родзинки – 100 р.
Приготування
- Розбити яйця в миску, додати до них ванільний і звичайний цукор, сіль, після чого ретельно збити міксером до утворення пишної піни.
- В отриману суміш додати сир, сметану, розтоплене вершкове масло, весь час продовжуючи збивати.
- У суміш додати борошно з розпушувачем та замісити густе тісто.
- У тісто додати промиті і висушені родзинки, знову ретельно перемішати.
- Змастити склянки олією і кожен заповнити підготовленим тестом на ⅔.
- Склянки відправити у розігріту до 170 градусів духовку на 50 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини:
Готуємося до Великодня: шоколадні яйця з сюрпризом такого ви ще не куштували
Готуємося до Великодня з незвичайною випічкою: великодні кролики принесуть у захват дітлахам