Інгредієнти
- молоко –300 г,
- жовтки – 3 шт,
- желатин швидкорозчинний – 25 г,
- вода – 100 г,
- цукор – 3 ст.л,
- сметана – 400 г,
- цукор ванільний – 10 г,
- сіль – щіпка.
Раніше ми писали, як легко приготувати легендарне крем-брюле.
Приготування
- Заливаємо желатин водою і даємо йому набрякнути протягом кількох хвилин.
- Змішуємо цукор, жовтки, сіль і молоко в сотейнику, нагріваємо на маленькому вогні до загустіння, постійно помішуючи, але не доводячи до кипіння.
- Додаємо ванільний цукор і желатин та перемішуємо крем. Кладемо сметану і знову перемішуємо, потім знімаємо суміш з вогню.
- Перекладаємо крем у відповідну форму. Можна взяти упаковку тетрапак від молока і ставимо остуджуватися в холодильник не менше, ніж на 6 годин, поки десерт повністю стабілізується.
- Обережно витягуємо десерт із форми.
- Посипаємо десерт перед подачею кокосовою стружкою, какао або тертим шоколадом.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Пенсійний вік в Україні 54 роки? Коли українці зможуть вийти на пенсію (відео)
Квітень 2024: що зміниться з початку місяця для пенсіонерів і не тільки для них (відео)