П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПечиво, яке тане у роті - ніжне, пісочне та дуже смачне: ідеальне...

Печиво, яке тане у роті – ніжне, пісочне та дуже смачне: ідеальне доповнення до чаю

Этот материал также доступен на русском языке
Рецептів приготування печива досить багато, але сьогодні пропонуємо до вашої уваги печиво, яке не може не сподобатися. Його ще називають американським. Воно дуже ніжне та пісочне, з неймовірним шоколадним ароматом.

Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніші хрустики.

Інгредієнти:

  • 200 г вершкового масла;
  • 180 г цукру;
  • 1 чайна ложка соди;
  • 200 г шоколаду;
  • 450 г борошна.

Приготування:

  1. Яйця потрібно розтерти з цукром, додати розм’якшене вершкове масло і перемішати за допомогою виделки до однорідності.
  2. Борошно потрібно просіяти разом з содою і додати до яєчно-вершкової маси.
  3. Шоколад подрібнити на середні шматочки і також відправити у тісто. Перемішати всі інгредієнти.
  4. Відпарвити тісто у холодильник на 45-60 хвилин.
  5. Попередньо розігріти духовку до 180 градусів. Змастити лист маслом і сформувати печиво. Для цього ложкою набрати тісто і скачати невелику кульку розміром з волоський горіх.
  6. Викласти кульки на лист, залишаючи між ними відстань. А потім виделкою роздавити їх у плоский гурток.
  7. Випікати у духовці 10-12 хвилин. З цієї кількості інгредієнтів виходить близько 50 штучок печива.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні