Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніші хрустики.
Інгредієнти:
- 200 г вершкового масла;
- 180 г цукру;
- 1 чайна ложка соди;
- 200 г шоколаду;
- 450 г борошна.
Приготування:
- Яйця потрібно розтерти з цукром, додати розм’якшене вершкове масло і перемішати за допомогою виделки до однорідності.
- Борошно потрібно просіяти разом з содою і додати до яєчно-вершкової маси.
- Шоколад подрібнити на середні шматочки і також відправити у тісто. Перемішати всі інгредієнти.
- Відпарвити тісто у холодильник на 45-60 хвилин.
- Попередньо розігріти духовку до 180 градусів. Змастити лист маслом і сформувати печиво. Для цього ложкою набрати тісто і скачати невелику кульку розміром з волоський горіх.
- Викласти кульки на лист, залишаючи між ними відстань. А потім виделкою роздавити їх у плоский гурток.
- Випікати у духовці 10-12 хвилин. З цієї кількості інгредієнтів виходить близько 50 штучок печива.