П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЧасникові кульки з сиром особливо сподобаються як доповнення до різних «дорослих» напоїв

Часникові кульки з сиром особливо сподобаються як доповнення до різних «дорослих» напоїв

Этот материал также доступен на русском языке
Сирні кульки — дуже смачна та популярна страва. Існує багато способів приготування смачної закуски.

Ми пропонуємо вам нескладний рецепт смажених сирних кульок із часником, яким з нами поділилася наша читачка.

Часникові кульки з сиром

«Хочу поділитися з вашими читачами нескладним рецептом приготування пісочних кульок, які можна подавати як окрему закуску, до перших страв або до різних «дорослих» напоїв.

Для рецепту нам знадобиться:

борошно – 1,75 склянки, цукор – 2,5 чайної ложки, маргарин або масло – 3 столові ложки, вершкове масло – 80 грамів і ще 3 столові ложки, тертий сир гострих сортів – 170 грамів, молоко – 0 ,75 склянки, часник – 1-3 зубчики, розпушувач, зелень, сіль.

Приготування

  • Змішайте борошно, розпушувач, цукор і сіль. Додайте маргарин і добре перемішайте.
  • Додайте масло, сир і влийте молоко. Замісіть тісто, але не місіть його довго, інакше сирні кульки не вийдуть розсипчастими.
  • Викладайте тісто кульками розміром приблизно з тенісний м’яч на деко, на відстані 5 сантиметрів одна від одної.

Випікайте близько 20 хвилин до золотистого кольору.

  • Розтопіть 3 столові ложки вершкового масла з подрібненим часником і нагрівайте на середньому вогні 1 хвилину. Потім додайте зелень і змастіть часниковим соусом сирні кульки.

Подавайте теплими».

Катерина Куценко, Київська область

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні