Щоб приготувати смачну та соковиту рибу, зовсім необов’язково стояти біля плити і смажити її на сковороді. Апетитну страву можна приготувати набагато простіше.
Раніше ми розповідали, яка риба найкорисніша для пенсіонерів.
Інгредієнти:
- 350 г риби (це може бути хек, мінтай, тріска, річкова риба),
- 2 чайні ложки соку лимона,
- 2-3 зубчики часнику,
- 4 столові ложки сметани,
- пучок свіжого кропу,
- сіль, чорний мелений перець та коріандр – за смаком.
Приготування:
- Рибу обробіть на стейки і збризкайте її лимонним соком. Посоліть, поперчіть, посипте коріандром.
- В окремій тарілці змішайте сметану з дрібно нарізаним кропом та подрібненим часником. Соус, який ви отримали, рівномірно нанесіть на рибу.
- Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте запікатися рибу, попередньо викладену на лист, застелений фольгою. Запікати 30 хвилин.