Готується таке печиво дуже швидко. І так само швидко з’їдається. Записуйте рецепт.
Раніше ми розповідали, як приготувати печиво на розсолі.
Інгредієнти:
- 40 г кокосової стружки;
- 350 г борошна;
- 1 куряче яйце;
- 3 ст. ложки цукрової пудри;
- 100 г вершкового масла;
- ваніль – до смаку;
- сіль – щіпка;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- цедра лимона – 1 ч. л. (за бажанням).
Приготування:
- Візьміть глибоку миску, вбийте яйця, додайте цукрову пудру, сіль, ваніль і збийте віночком.
- Борошно просійте разом з розпушувачем, з’єднайте з вершковим маслом, краще розм’якшеним.
- Отриману суміш додайте до яєчної маси і добре перемішайте.
- Додайте кокосову стружку, сік та цедру лимона.
- Тісто накрийте харчовою плівкою і помістіть у холодильник на 20 хвилин.
- Сформуйте руками печиво і викладіть його на лист з пергаментом. Важливо залишити відстань між печивом.
- Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці близько 12-15 хвилин.
Приємного та смачного чаювання!