Після цієї Нутелли купувати магазинну ви точно не будете.
Раніше ми розповідали, як приготувати сливову нутеллу.
Інгредієнти:
- 1 стол. ложка какао-порошку;
- 250 мл молока;
- 2 стол. ложки цукру;
- 1 стол. ложка борошна;
- 40 г вершкового масла.
Приготування:
- Візьміть сотейник, насипте борошно, какао та цукор, перемішайте, додайте 50 мл молока і знову все ретельно розмішайте.
- Влийте решту молока і поставте на невеликий вогонь. Варити потрібно 8-10 хвилин до того часу, поки маса почне густіти, не забувайте постійно помішувати.
- Після зняття з вогню до шоколадної пасти додайте масло та розмішайте.
- Таку нутелу потрібно зберігати в холодильнику в баночці з кришкою. Хоча довго вона у вас точно не зберігатиметься.