Штрудель із куркою та грибами – це смачна та здорова страва, що поєднує в собі ніжне куряче м’ясо, ароматні гриби та хрустке листкове тісто.
Інгредієнти
- філе куряче – 500 г,
- гриби свіжі – 200 г,
- цибуля ріпчаста – 1 шт,
- сир вершковий – 2 ст.л,
- яйце куряче – 1 шт,
- листкове тісто – 1 уп,
- сіль – за смаком,
- перець – за смаком,
- зелень – для прикраси.
Раніше ми писали, чи можна замісити тісто на майонезі.
Приготування
- Наріжте куряче філе наріжте на невеликі шматочки. Гриби та цибулю поріжте дрібними кубиками.
- Обсмажте куряче філе на сковороді до золотистого кольору. Додайте гриби та цибулю, тушкуйте м’ясну суміш до готовності.
- Приправте начинку спеціями на свій смак і сіллю та додайте вершковий сир. Перемішайте все і готуйте ще кілька хвилин.
- Розкрийте листкове тісто на плоскій поверхні та розкачайте його.
- Помістіть начинку в середину тіста. Згорніть рулет і перенесіть його на деко.
- Збийте яйце і змастіть рулет, щоб він набув гарного золотистого кольору в результаті випічки.
- Випікайте штрудель у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20-35 хвилин до готовності.
- Подавайте готовий штрудель, прикрасивши зеленню на свій смак.
Штрудель із куркою та грибами – це вдале поєднання простоти та гастрономічного задоволення. Спробуйте його приготувати, і ви завжди знатимете, що смачного подати на вечерю.
Смачного!
Нова допомога держави: що можуть отримати переселенці та ті, хто повернувся з-за кордону (відео)
Маніпуляції з присмаком брехні – експертний розбір звіту Мінсоцполітики (відео)